Voorjaar 2014

Beste vrienden van de Tuin van Jan,

De “online” Jan loopt iets achter de echte Jan maar de tuin is na een korte en zachte winterslaap weer geopend voor het publiek. Iedere zondag van 12 tot 18 uur.

En iedere zaterdag wordt er getuinierd, geschoffeld, geplukt en gecomposteerd door buren en buitenlui, van 10 tot 14 uur. We zijn altijd op zoek naar handige, groene handjes. Dus als je zin hebt ?

Image

Hierbij een kleine foto-impressie van de eerste weken van ons 2e jaar. In jaar 1 lag Jan er nog een beetje bij als een nette Aalsmeerse Vinex-tuin en dat kwam omdat ie nog zo kersvers was. Maar nu is de tuin zijn harde kantlijnen kwijt en begint te golven, te verzachten en zijn eigen natuurlijke weg te gaan. De meeste bewoners – van Lenteklokje tot Afghaanse tulp en van boomklever tot gestreepte kikker, langzaam ontwakend onder het riet van de vijverkant – voelen zich er prima thuis.

IMG_1152

We hopen van harte dat jullie ook dit jaar weer komen genieten van de stilte en de schoonheid van de Tuin van Jan: ons eigen stadsparadijs in hartje Baarsjes.

Groetjes van Jan.

ImageImageImage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s