Groenbijeenkomst Amsterdam-West

Op 17 juni had het stadsdeel in de Buurtboerderij een groenbijeenkomst georganiseerd voor alle groenliefhebbers en tuinenaanleggers van Amsterdam-West. Voor een indrukwekkend publiek van 60 groengroeiers, onder wie Natascha Hagenbeek en NEMO Centrum de Braeck, gaf Arnoud een presentatie over de Tuin van Jan die we jullie natuurlijk niet willen onthouden, vooral vanwege de mooie plaatjes: Presentatie Tuin van Jan 17 juni 2012.
Een belangrijk doel van de bijeenkomst was ‘samen leren over groen’. Tot nu toe moet iemand die in West een groen initiatief wil ontplooien, vaak zelf het wiel uitvinden op vooral juridisch en bureaucratisch gebied. Zoals het stadsdeel het omschrijft in de uitnodigingsbrief: Het samenwerken tussen burgerinitiatieven en stadsdeel/ woningcorporatie aan buurtmoestuinen is bezaaid met struikelblokken.
Naar aanleiding van de bijeenkomst worden stappen ondernomen om een database te creëren waar iedereen die iets groens wil doen in west, terechtkan voor informatie en vragen. We houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s